Themafeesten

Ik Hou van Holland

holland

Teams strijden tegen elkaar onder begeleiding van een quizmaster, waarbij alle bekende spellen worden gespeeld. Herken muziekfragmenten, zing luid mee, beantwoord zoveel mogelijk vragen goed, en geef een ferme draai aan het Rad van Avontuur om nog meer punten te verzamelen!
Natuurlijk zijn er mooie prijzen te verdienen en wordt iedereen de hele avond verwend met typische Hollandse hapjes: kaas en worst, haring en bitterballen.
De zaal is versierd in Hollandse stijl en uiteraard is het kledingadvies voor dit feest: rood, wit, blauw en oranje! We sluiten de avond swingend af met Hollandse meezing feestnummers!

Classic Fever

discopartyjaren 80

The Classic Party is een herkenning voor werkelijk iedereen. Hierin zijn de jaren ’70, ’80 en ’90 vertegenwoordigd. Drie decennia zullen aan je voorbijgaan, en hoe!? Voor deze dag/avond geldt een 70’s of 80’s of 90’s kledingvoorschrift! De groep wordt onderverdeeld in een aantal teams welke deze dag/avond hun creativiteit en kennis met elkaar zullen meten. Er worden drie ronden gespeeld waarin elke keer een ander decennium centraal staat. Niet alleen kennis, maar ook zangtalent zal getoetst worden. Liedfragmenten, tekstherkenning, meezingen met live begeleiding, een uit-de-maat-danswedstrijd, alle aspecten zullen voorbijkomen. Wie-o-wie heeft
alle drie de decennia het beste in de bol? Maar er is meer, wat te denken van een live optreden van Jimmy Hendrix. Het geheel wordt afgesloten met een 90’s danceparty. Dus voetjes van de vloer!!!

 Maffiafeest

Maffia webwpid-2ba60a03fb301576043d5b5c74716d753

Godfather Alonso is slachtoffer geworden van een een criminele afrekening. Familia Della Morte komt dan ook in de catacomben bijeen. Er zal een nieuwe Godfather (of Mother) moeten komen. Maar wie vermoordde opperbaas Alonso? Alle gasten van vanavond zijn potentiële moordenaars (en worden ook in die rol aangekleed). Wie wil tenslotte niet de nieuwe Godfather of Mother worden? Het mysterie van de moordenaar zal moeten worden opgelost voor de nieuwe baas kan worden aangesteld. Elke gast krijgt zijn eigen opdracht. Bovendien vallen er punten te verdienen met het spelen van het moordspel. Deze kunnen worden aangevuld met punten te verdienen aan de casinotafels! Uiteindelijk resulteert de avond in een spetterende finale.

Goet Foud Veest

Young man playing air guitarAmerican-DJ-Vizi-Spot-5R

Welkom op dit zeer kansloze feest. Laten we voorop stellen dat uw kledingkeuze al zeer ongepast is. Oké, op de uitnodiging stond dat u fout gekleed moest komen, maar dit overtreft werkelijk alles.
U blijkt het tijdens deze avond tegen elkaar op te moeten nemen. En hoe?
Eens kijken of u met een koptelefoon op nog steeds een zuivere noot kunt zingen. Reken er maar op dat de zaal leeg loopt…
Een wedstrijd ‘de slechtste ooit…’ (bekend van de Lama’s), doe je best..
Altijd al luchtgitaar willen spelen? Dit is uw kans op het grote succes.
En tot slot, fouter dan fout… Een dj waarbij je plaatjes aan kunt vragen!!!
Voor de echte losers, niets is verplicht.

 

Carribean Nights

themafeest-caribbean-19Welcome_to_the_caribbean_Themed_evenings

Welkom op deze zwoele avond aan de stranden van Puerto Rico. U zult geheel in stijl worden ontvangen door onze Caribische bediening. Met een cocktail in de hand strijkt u neer onder de palmbomen. Hier vangt het thema aan…
U zult worden bevangen door een absolute relaxedheid. De bediening zal u geheel in stijl voorzien van al uw benodigdheden.
Maar wat is uw rol in het geheel? Er zijn twee workshops waar u (vrijblijvend) aan kunt deelnemen!
Tijdens de avond speelt u percussie op olievaten, djembé’s en diverse ritme-instrumenten. U doet dit onder professionele begeleiding.
En… Het licht gaat uit, spot aan, wie is deze dansende persoon? U krijgt les in Caribische dans! (Salsa en Merengue)