Workshops

Wij bieden tal van workshops zowel voor bedrijven als verenigingen. Uitgangspunt voor de workshops is de interactie die wordt gevraagd van de deelnemers. Erg geschikt voor teambuilding, maar ook bij een familie/vrijgezellenfeest of als aankleding of afsluiting van een bijeenkomst

Workshop Didgeridoo (1 uur)

Echt iets unieks voor elk feest, bedrijfstraining of bijeenkomst is de workshop didgeridoo. Onder begeleiding van een professionele didgeridoo-docent leer je spelen op deze Australische blaaspijp. De docent (deskundig bij uitstek) vertelt over de oorsprong, de bespelers en laat horen welke geweldige klanken uit dit instrument te halen zijn. Middels een eigen didge leer je vervolgens spelen op dit geweldige instrument.

Kosten € 15,- p.p.

Workshop Djembé (1 uur)

Samen trommelen geeft energie in de groep; een bevrijdende lach, ontspanning in het gezicht. Maak kennis met de djembé, de techniek en ritmiek: meerdere ritmes worden aangeleerd en door elkaar heen gespeeld op hetzelfde instrument. Iedereen kan meedoen aan onze percussie workshop: ervaring met muziek is niet nodig. Wij werken in onze percussie workshops met Afrikaanse trommels en meerdere ritmes: zo ontstaat een mooi samenspel.

Djembe Kosten € 15,- p.p.

Workshop Salsa Dansen (1 uur)

Op echte Cubaanse muziek worden de beginselen van de Salsa en de Merengue bijgebracht. het duurt nooit lang voordat iedereen al lekker losjes staat te dansen. De workshop wordt gegeven door een of meerdere ervaren docenten, die iedereen in het geheel zullen betrekken. Er wordt alleen en met elkaar gedanst, gewisseld van partner en in een cirkel gedanst. Kortom: de tijd vliegt voorbij. Voor deelname is danservaring niet vereist.

Kosten € 15,- p.p.

Workshop DJ (2 uur)

De workshop DJ wordt begeleid door een professionele DJ, op professionele apparatuur. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners alsmede lichtgevorderden.
Tijdens de DJworkshop komen alle facetten voorbij, van apparatuur, muziekstijlen en techniek tot en met presentatie. We werken met zowel CD-spelers en mixers, en met de in opkomst zijnde Laptop DJ (o.a. Traktor DJ). Hierbij worden ook meteen de voor- en nadelen van iedere apparatuur behandeld. Verder komen aan bod: performance, presentatie, juist gebruik van DJ gear, muziekkennis, contact met publiek, vasthouden en opbouwen van sfeer.

Party-DJKosten € 30,- p.p.

 Workshop Theatersport (2 uur)

Bekend met de Lama’s? Wij bieden een workshop met een ervaren theaterdocent op het gebied van stand-up comedian/ theatersport vergelijkbaar met programma’s als de Lama’s en “de Vloer op”. Niet alleen de beginselen van het theater worden bijgebracht, maar een compleet programma met veel humor en een hele bijzondere manier om met je collega’s of vrienden te beleven. Theaterervaring niet vereist! Het is lachen, gieren en brullen met deze workshop.

Kosten € 22,50,- p.p.

Workshop Olievatenpercussie (1 uur)

Heel bijzonder! Onder professionele begeleiding zeer bijzondere klanken halen uit tonnen, olievaten, pannen, emmers en ander basic materiaal. Steek je handen uit de mouwen, en hoe! Voel je vrij in deze percussievorm en ervaar hoe bijzonder dit is. Je zult verbaasd zijn over het resultaat! Geschikt voor groepen van 6 tot 80 personen

OlievatenKosten € 15,- p.p.

Workshop Poker, Black-Jack of Roulette

Een workshop Poker, Roulette of BlackJack slaat altijd aan bij elke doelgroep.Programma inclusief croupier. De tafels zijn inzetbaar voor elke gelegenheid en kunnen eventueel aangevuld worden met onze paardrenbaan (ook erg geschikt voor kinderen).

Black-Jack, Roulette, Poker en/of Paardrenbaan, incl. begeleiding:

1 Tafel: vanaf € 150,-                                                                                                                                  

Casino